Alla inlägg den 20 april 2009

Av Jessica - 20 april 2009 22:44

Jaaa, gud vilken härlig dag.. Jag och Denise gick ungefär 1.5 timme. JOBBIGT! =D men skönt. Sen tog vi det lugnt, for till stan lite.. sen hem och så gjorde man mat. Blev fisk idag med. :D men gott. Men är nog lugnt på den fronten ett tag nu! :)


Jaa, sen duschade man och donade sen snurrade vi ännu mer. :) Så skönt väder så! :D Sen kom jörgen och hämtade sin pil tavla och film som jag hade..

Sen for jag och denise till Helena. :) Fick se hennes lägenhet som hon nu bor i här. I Sollefteå då! :) Hon flyttade hit från kramfors..

Jaa, Alexandra hade verkligen vuxit sen sist jag for hon! å på pricken lik sin pappa. haha! :D Sött.


Ja och nu sitter man hemma, inget bra på tvn. :( Så fundera nästan på att gå å lägga mig.. Ta en macka och film och sova! =D I tid för en gångs skull.

Ja, natti!

Av Jessica - 20 april 2009 10:39

Ny dag! =D Jaha, vaknade för 40 minuter sedan ungefär. hade väldigt svårt att somna igår! Var iskallt i stugan! brrr. Brukar tycka det är skönt med lite kyla och att lägga sig å det blir varmt under täcket men neeee inte igår. var säkert minusgrader därinne! =D


Jaja, sitter å dricker kaffe. Denise och jag ska gå idag, vi sa igår att vi måste börja röra på oss igen. Rejält. Så det händer något. Kanske börja dansa igen osv med! =D Men då får vi se idag då om vi orkar göra något? =P


Jaa, sen ska jag ner och hämta Jörgens Pil tavla. ska ringa till pappa 11 och höra om han kan låsa upp. Jörgen la ju undan den tavla där i Lördags, erik skrev hans namn å den och la den uppe å hyllan! :)

Sen ska man ner på stan och lämna in ansökan till soc! Drygt. Trode jag skulle ner på möte idag med! =S men var tydligen på Onsdag och Fredag. =P Inte Månda, Onsdag som jag trode.


Nee, nu ska jag fylla i papper! =D

Ciao.

Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards