Alla inlägg den 15 februari 2009

jey

Av Jessica - 15 februari 2009 12:08

Jaha :D igår var man på darten endå.. Trode inte jag skulle dit men blev så endå! :)

Först var det pilkastning till ungefär mellan 20-21 :) Sen blev det en 3 rätters middag som markus bjöd på. Tyvär så var inte jag med på den mysiga middan! :/ Sen hade han VÄRSTA stereon :P hm, ja lite större än den som fanns tror jag! =P

Så alla dansade å hade trevligt..

Inte jag då, men de andra gjorde :) Gick hem så jag var väl hemma runt 00.. :)

2 besökare från härnöfors.. :) båda två har varit med i sånna här ja. hmm vet inte va det heter :P men typ proffs saker :)

Veronica hade lagt av sa hon och nu var det första gången på jag vet inte hur länge. Men karln hennes är väl på 2 eller 3 plats för hela sverige så han är jäkligt duktig.. vann även allt den kvällen. Han kom 1a iaf. :)


jaja.. sanna försökte få tag på denise igår. Men hon mådde säkert inge bra.. Gjorde iaf inte jag ett tag igår. Hua :P

På morron där var det lite tungt. haha. å jag och lars delade på en 3 sits soffa.. Så kroppen är lite mörbultad :S Men var så otroligt skönt att sova i sin egen säng inatt iaf :)


Var ganska roligt i fredags måste jag påpeka också. :) Vissa roliga stunder å vissa tokiga stunder :)

En kåt och alkohol sugen vovve, stunder då man trode man skulle frysa ihjäl, stunder då man helt plötsligt fick panik för man trode polisen skulle ta en! =S hahaha. Deet var fult..

Jag och lars kom å gick, åsså for polisen förbi och sakta ner och vände på vägen vi nyss hade kommit ut från.. Sen körde dom förbi oss igen å NEj tänkte väl både jag och lars. hahaha! så gav han iaf påsen och vi gick på som vanligt! =P Varför jag gjorde det vet jag inte, en gammal vana sen man var ung! =P


Men men, vi var hos en som heter Johan.. Satt och lyssnade på skön reaggie musik och surrade och hade oss. Han hade en massa roliga hattar också som var roliga att prova! :)

Jaa, sen hamnade man på krogen, dansade loss lite där sen gick vi te Pullan igen! å var väl där runt 02.00 om jag inte är ute å cykla.. där var alla hungriga så de flesta skulle gå å köpa mat när vi kom så beställde en pizza macka med denise med blandad sås å grejjer.. Å tror munnen brann upp sen! hahaha :P jaja, vart mycker mer öl då som slank ner. haha.

Jaja..


Nu ska jag gå å duscha och dona :) Men var lite om min helg iaf. :)


Ciaaao!

Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards