Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Jessica - 22 februari 2009 11:07

Fredag.


Ja, tog det ganska lugnt under dagen. Var i lägenheten och packade lite, stängde kylskåpet och frös ur det osv! :) sen for jag hem, gjorde nacho pajj. sen for jag till lägenheten igen och tog lite kort på den så Daniel och hans tjej skulle få se hur den såg ut :) Men nu har vi iaf bestämt att 15 mars ska mina saker vara ute, å dom ska hä dit sina saker. Å dom ska betala halva hyran tills dom flyttar in! :) Känns väldigt bra att man slipper 1 bekymmer som man har! :)

Sen for jag ner på Bowlikus och pratade lite med sanna. Hon och Denise skulle dricka lite vin och ha trevligt så frågade om jag fick joina dom! :)


Vi alla blev väl sådär något rund under fötterna och på vägen hem fick jag världens knäppaste ide som jag inte tänker dra upp. Men jag var ju så tuff och självklart skulle jag göra det men då jag kom in hemma ångrade jag alltihopa och försökte förklara det för denise :S men hon vågade inte prata med mig.

jaja. :) Nog om det, satt vaken till 4 tror jag och väntade på en jäkel :) Galning.

haha. jaja, sen var det natt för mig! :)


Lördag.

Vaknade väl sådär 9 halv 10 tror jag klockan var. Så fick inte så mycket sömn :) tog mig en kopp kaffe, vilade, åt lite och tog en dusch! :)

Sen hjälpte jag Gunilla och Mamma med att göra baguetter. en JÄKLA hög med GODA baguetter! ;)

Men vi spelade lite musik, drack och hade trevligt tills klockan blev runt halv 2. Då gick vi ner på darten och började kasta.. Var tjej Pool. Var riktigt skojj! :D GRATTIS CATTIS som kom tog hem tjej poolen! =D

Sen satt vi och väntade på alla karlar. Tar ju hundra år längre än oss tjejer. Dom är ett X antal mer än oss :) men cattis, pasi jag och lars bestämde oss för att vi skulle gå till stugan och dricka, lyssna på musik och ha det trevligt och sen gå ner för att kasta.. Men blev ingen dart igen utan vi blev kvar där.

Sen gick vi på en fest som lars sa hade "sex" tema.. eller hur! =P hahahaha.

Men när vi väl kom dit så ja, ansåg jag och cattis att det var inget partajj för oss! :) Så vi gick hem igen, men lars stannade kvar! :)

väl hemma, så gick jag och valde en film och tog mig ett vattenglas och sedan la jag mig och såg på film. Cattis och pasi åt och sen gick dom ut till stugan! :) efter halva filmen kom mamma hem, hon hade 1 baguett kvar som jag fick ta! :D:D:D:D det satt fint i magen =P

Sen lyckades jag till sist somna men blev väl väckt ett antal av telefonen men tur man var trött så var inga problem att somna om! :)


Ja och nu är det söndag! :) en dag jag inte tycker om..

Längtar redan efter Ica Cupen! :D faen va det ska bli skojj! :D

jaja, nu tänker jag inte skriva meer! :)

Ciao.


Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards