Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Jessica - 17 februari 2009 21:33

En rolig sak jag hittade och tog resultat ifrån! :) Vet inte om någon ids läsa men! :)


Förstånd, känsla och insikt

Du har framgång hos män som uppskattar din balans mellan förstånd (25%), känsla 55 och instinkt 20. Med din balans och ditt lugn tycker dom flesta människor spontant att du är sympatisk.


Tips för partnerval

Du koordinerar dina tankar, känslor och önskemål för det mesta väldigt medvetet vilket ger dig ett visst lugn och en viss säkerhet i vardagen. Den som lär känna dig bättre kommer att fastställa att ditt hjärta trots den yttre balansen överväger när allt kommer omkring. Empatin som resulterar därutav och din förmåga att kunna förlåta gör det lättare för dig i jämförelse med andra människor att bygga upp en harmonisk relation. Så man kan bara råda dig att förbli så som du är. Med din balanserad personlighet kan du välja fritt när det gäller att bestämma dig för en partner.


Hantering av konflikter

Du är van att lösa dina problem med viljestyrka och självhädelse (40%). Din harmoniseringsvilja (25%), din storsinthet (19%) och din tendens att dra dig tillbaka (16%) är däremot jämförelsevis lite utpräglade. Om du har bestämt dig för någonting så kan ingen hindra dig från att avstå från detta. Din målmedvetenhet och din viljestyrka är idealiska förutsättningar för framgång inom yrkeslivet. Men var medveten om att din omgivning kan få intrycket att du är alltför kompromisslös när du driver igenom din vilja för att nå dina mål.


Tips för partnerval

Du löser ett problem direkt på ett spontant och aktivt sätt - ibland utan hänsyn till förluster. Det kan vara till fördel inom yrkeslivet - men det kan leda till problem människor emellan: Tänk på att inte alla har samma styrka som du och ibland är det svårt att gå ur vägen för dig i rätt tid. Men speciellt i en relation är det viktigt att kunna kompromissa och ta hänsyn till den andres önskemål och behov. En partner som inte bara accepterar din utpräglade viljestyrka utan även gillar den passar bäst för dig.



Vilken man passar mig?


Ditt testresultat

En parrelation betyder för dig ur idealisk synvinkel ett samspel mellan man och kvinna som känner harmoni tillsammans. För dig är framför allt känslan av lugn och trygghet viktig. Du fastnar inte i en strikt rollfördelning. När allt kommer omkring struntar du i vem som har vilka uppgifter och vem av partnern som har den större inkomsten. Vem som ägnar sig åt hushållet och barnen bestämmer du helt odogmatiskt utan att förlora din kvinnliga utstrålning.

Tips för partnerval

Bäst passar därför en man för dig som delar din inställning i detta avseende och som ser i kvinnan han älskar även den goda väninnan och den jämlika partnern.


Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards