Alla inlägg under februari 2009

Av Jessica - 7 februari 2009 11:23

oppsi daisi! eller vad jag brukar säga.. Allt försvan av vad jag hade skreve så ganska irriterande... MORR


Jaa, vi for till ramsele igår :) var väldigt trevligt.. Satt och drack lite och såg på pimp my ride mm... =P sen skulle vi ner till någon, gabbe? om jag inte minns fel... För tyvär sviker ju minnet ibland :S jaa, där blev vi inte länge men for vidare på hotellet! :)

där var det karioke.. och jag måste säga en sak..


Jerker skulle skämta och rykte en macka av en persson! :P Lixom bara för att han var så inne i sitt tuggande.. Men POFF. Du får ta kärringen, huset och allt. MEN RÖR ALDRIG MIG NÄR JAG ÄTER! RÖR INTE MIN MAT! =P

hahahahhahhaha!

det var något fult gett jag ju säga =P men sen, skulle vi därifrån.. Sista beställningen.. :& Men simon sa de, ta mitt kort och köp en öl! :P Så tänkte ja jag köper det dyraste jag kan hitta! :P

Men tyvär köpte en orgasm! 90 kr! :/ var inte så farligt :P Sen, skulle vi åka hem efter alla om och men! :) Resan hem, vet inte men går alltid så foooort! :) Så vi for upp till janne och gunilla! :D haha, ja gunilla kvällar! de är verkligen 7-8 på morron som gäller! :P

Så lite trött och seg :) ska ta mig lite vatten, kanske en macka sen ska jag sussa vidare! :)

Men tveksamt.. :S Lite svårt att somna igen då man väl vaknat!:/

Hmm, men tvn blir det iaf! :)

Hej svejs

Av Jessica - 5 februari 2009 12:33

jahaa, idag har man donat med kattlådan, städat övervåningen, rummet osv. :)
Mamma gjorde spagetti, korv, brunsås och svamp till lunch! :) Mums.


har sett på en film, marigold.. OOOO! tror jag är lite känslig mot filmer där det är en annan religion, kärlek och allt! :S buhuuu! :P Men allt gick bra till sist i filmen som tur va! :)

Jaao, sen sitter jag nu och vet inte riktigt vad jag ska göra. Mycket mildare så ska slå en pling te denise och höra vad hon har för sig. Sover kanske? :P vem vet.


Var lite irriterad igår, så sa inte ens hej till na men hon önskade mig lycka till mot lennart iaf! :)
Förstår inte hur den där människan tänker! Att ens visa sig! Ne fyfan. Skunkit väldigt lågt i mina ögon och hoppas perssonen vet att hos mig finns inge mer att hämta! SPOTT BLÄ Å FRÄS!

Av Jessica - 4 februari 2009 12:28

jaa, idag städade man och donade så gott det gick! :D Luna och lars skulle komma hit, och hon är ju för bra sööööt! :D


Letade fram en massa leksaker från när prille var liten med, några gillade hon och några inte! =) tog fram en apa jag vunnit för jätte jätte många år seda i junsele.. :P Trode hon skulle bli rädd för den men snarare att hon inte bryde sig om den! :P

Menmen, allt gick bra! :) hon fick en barn stol för bilen, fattades något men det kunde nog lars fixa trode han! :)

Sen kollade han på datorn, den stationära. Men är nog inge fel, bara det att vi inte hade luckan där som folk så luften fick inte cirkulera så får se omd et blir bättre med den! :)


Jaa, sen har han haft min bil sen i söndags så vi for då ner till stan, och sen tog jag över bilen igen! :) For å hämtade lollo sen for vi på sebastians och fikade och surrade.. Sen hade jag bråttomt hem, var träning nere på skomakeri! :) Så for dit och kastade..


åå jaa, när jag kastade mot olofsson så studsade en pil och jag då dum som jag är, sträckte ut handen så den studsade upp i ansiktet sen tog jag emot den med handen igen, så har som två hål i handen! :P Gick bra på hakan där pilen träffade iaf! :)


Men missade middan den här dagen så var hem sedan fort som en spjut och åt några mackor! :)


jaa, det var min dag! :)

Av Jessica - 3 februari 2009 10:29

Jaa inte mycket som hänt den här dagen! :) Sett på film, städat, varit ute..

:)

 Var till stan med mamma och mormor. :) Handlade hem pellets och lite ved.. :) är så mysigt att elda i öppna spisen! :D


Sen på kvällen var jag med cissi en sväng.. :) for å hämtade henne, sen for vi på konsum och fikade och surrade! :)

Sen gick vi in och skulle köpa bananer, men dom hade bara en massa fula inne på konsum så traskade över på ica :) Så där köpte cissi äntligen sina eftertraktade bananer! =P


Jaa, sen for jag hem med henne och sune :)


Anledningen till att man inte gjort så mycket är nog för att det är så otroligt kalllt! :S menmen. det är bara att stå ut :)

Av Jessica - 2 februari 2009 22:33

Ja då är man hemma, vira lyckades ju spy i bilen! :/ tur vi hann stanna så denise lyfte ut hon.. Stackars lill gumman som mår dåligt av att åka bil. Måste lära hon med de så hon blir van! :)


Jaa, å 22 minus ute var det för ett tag sen. HUALIGEN! :/ å såg på nån tidning idag också att det var något stormsnö oväder från nå land som var påväg in till sverige. Hua, har vi inte haft tillräckligt med kyla å elände? =S


Nee, tydligen inte :S Jaa, sen håller jag på lära vira att hon måste sova själv på golvet och inte i sängen som jag var dum å lärde hon från början! :S så sov inge bra inatt heller. :/ hon pep å ville upp hela tiden så man vaknade ju några gånger.. :) men blir mindre å mindre. =)

Nej, tänkte jag skulle hoppa tillbaka lite i dagarna här å berätta om helgen.. Nu medans jag orkar å inte är allt för trött.. :)ciao

Av Jessica - 2 februari 2009 20:11

jaa idag har man inte orkat gjort allt för mycket.! :/ tror jag sett på två filmer och jaa sen suttit lite vid datorn! :) Varit trööötttt och slut.


Men sen gick jag och denise och hämtade prille på skolan, tog hundarna och gick! :) sen satt vi och drack lite kaffe och åt en bull bit. :) gooottt.. =)

men sen såg gick vi på konsum och skulle fika igen :P hahahaha.


ja, sen satt vi där ett bra tag. :) 2 timmar tror jag. ojoj! :P men skojj var de.

Ja, sen hem och lånade mammas bil, for å visa soffan för evve. :) Nu sitter jag ute i hjälta! :) Hälsar på cissi litegranna.. Ojoj, bäsis mage! :D:D:D

Vi sitter och ser lite på tv, å jag fick låna datorn en sväng! :)

Vira har fått träffa Sune nu hon, men hon undrar mest va han är för något tror  jag :P haha. aja, blir nog bra efter ett tag det där. :)

Nej, nu ska jag dricka lite vatten, surra å se på tv! =P


Ciaaaao! :)

Av Jessica - 1 februari 2009 22:39

Jaa, den här dagen har man inte gjort mycket...

Man vaknade på ett läskigt vandrarhem, solen lyste som aldrig förr! :) trode de var varmt å skönt ute, men misstog mig ganska rejält.. :)

fick börja möblera om sängarna som dom stog, bädda till lite, sen sökte jag upp en toalett och drack vatten.. :) Visste nämligen inte att dom hade kök där.. :) Seen tyckte jag att jag hörde lars, så jag ropade på han å hörde han igen, han pratade tydligen i telefon.. men hittade vart han var iaf.. var ju gångar överallt :S å celler! skulle jag bott själv hade jag fått sove i cell! =S som var omgjort till ett rum, å läskigt attman kunde kika in i ett sånt där hål.! hmm aja :) billigt å bra var de iaf! :P

Sen gick jag ut å tänkte ta en morron cigg, å FY! vad kallt det var! =S så de blev en snabb rök å fort in igen, seen eftersom det blev strul med nyckel och allt så var det bara att vänta på att bil nyckeln som var i långsele skulle anlända så vi fick fara hem :) när den väl kom så surrade vi lite med benka å lotta, å jag städade ur bilen å var på affärn sen äntligen var man påväg hem..


Lars tyckte jag kunde köra hem från stan sen, men neee! tycker inte om att köra dagen efter jag. Så slipper gärna de, mer rädd om körkortet är jag! :) Så han komma väl på tisdag med jänta sin å ska kolla på datorn så då får jag tillbaka bilen! :) kör den aldrig endå så! hahaha.

Nejnej, var en ganska rolig helg faktist! :)

Å film har det varit hela dagen.. Så blir en tidig kväll! :)


Men igår kastade man för fulla muggar! :) Jag och Gunilla tog hem första pris på dubbeln! Så där kom mitt första pris! :D:D:D:D:D Sa det att nu får lars å jörgen slänga sig i väggen för jag har pris, jörgen har inget, å lars har bara en liten plankett! :D hahahaha.


Jaa, det kom en massa annat folk där med sen innan singeln börjar, måste säga att det kom en väldigt jobbig människa. Förstår inte hur Gunilla och mamsen kunde hålla sig i styr, med tanke på att jag knappt höll på göra det! :S kändes som att jag skulle brinna å få ett utbrott vilken sek som helst där.. :S

Jaja, det var ju över ganska fort iaf.. :)

Sen förstår jag inte, i fredags blev det ju skoj dart hos mackan.. :) Vi var några stycken som for dit och kastade å hade oss. en riktig rolig kväll.. Men sen blev det efterfest också, hos linda.. Å jaa, jag har ingen riktig koll på när jag var hemma men halv 6 kanske? eller 6! =P å sen fick jag inte sova mycket, för klockan 8 skulle jag upp å göra mig i ordning för ramsele. om inte halv 8 till å med. men kom upp iaf, snabb dusch, snabbt gjorde jag mig i ordning sen for vi.. sminkade mig till och med i bilen där på lörda morron! =P

Så jaa, jag förstår inte ens att jag orkade kasta från typ 10 på morron till 3 på natten! :) haha. Ibland har man tydligen mycket gömd energi! :)


nejnej, nu har jag babblat på allt för mycket! :) natti


Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards