Alla inlägg under juli 2009

Av Jessica - 30 juli 2009 02:27

Jupp, idag var man och fika med Elin, Sandra, denise.. tror hon hette sandra :P men på lilla fiket var vi. Sen for vi hem, åt midda sen for jag å elin å sola. Sen hämtade vi upp Daniel. Sen hem, duscha. sen RESELE! :)

Ja, blev lite förfest där.

 Sen for vi alla upp till Urkult! :) Gick runt där, sen blev ne ett musik tält å vi satt där, träffade en massa folk. Å nu har vi haft lite efter fest i resele! :)


Tror ne nästan bara är jag som är vaken, men ska nog snart sova jag med. :) Om inte alla är på väg ner vill säga, tyckte jag hörde dom.


Ja, man är väl lite brunare sen man stått å slete inne i nå väggar, men brunare än elin komma nog aldrig någon bli, förutom vissa då! HOST! :)


Jaja, nattinatti!



Av Jessica - 29 juli 2009 09:39

Ja, igår så var jag med elin på kvällen. Vi gick och satte oss på cekås och surrade! :) sen kom denise en sväng också.. :) trevligt trevligt. :)

Men efter ett tag kom blåsblås. HAHAHA, gud vad hon är rolig. Elin skulle snart förlova sig med en bra man, å jag var värd en bättre man sa hon!

Sen hjälpte vi henne leta efter hennes väskor som hon hade lämnat på en bänk, men hon hittade dom inte så vi gick över vägen å genom busken och där låg dom mitt framför ögonen.. å hon skulle pussas å ha sig..

å eftersom hon då hade rört oss alla 3 var de dusch som gällde senare för allihopa. Man kan ju aldrig veta va den där människan har för sjukdommar! :P


Men varför jag skriver. Hade en sån sjuk dröm!


Ja, det började med att jag gick med Elin vid busskuren å hon hade stora kläder på sig. Sen närmare vi oss Ica och då skrek hon helt plötsligt å började kuta å jag efter så vi hamnade bakom ica, där samlades tydligen Bruno, blås blås, lennars ja allt avskum i Långsele. Å hon slängde sig ner på backen, å helt plötsligt skulle hon föda ett barn. Å jag fick absolut inte ringa efter en ambulans för inge fick veta om de.

å jag frågade vem pappan var, å varför hon inte sagt nå. Men så kom en liten flicka ut, å elin ställde sig upp borstade av sig. Kutade å lämnade mig där med barnet. Så jag ringde henne, å hon svarade inte. Sen efter många om å men så svarade hon å jag frågade vad fan hon höll på med. lämna mig med ett litet barn utanför Ica. Jaa, hur går de Jessica, jag kan inte ta hem henne. Du måste ta hand om det här barnet. Ta med barnet till Jörgen, ni får fostra upp barnet.

Nejnejnej, sa jag. Inte kan jag låtsas för hela min familj att jag fått en unge. Men jag ringde jörgen iaf å berättade om vad Elin sagt. Han tyckte jag genast skulle komma upp med henne. Jaha tyckte jag, så jag skulle gå hem och hämta bilen. å då på vägen hem, så kom helt plötsligt en av jörgens Ex kutandes med en Yxa.. å jag skrek att jag inte gjort något å varför detta. Ja jag kutade å kutade, å barnet skrek. Sen kom jag hem, låste in mig i stugan å hon stod utanför och hackade på dörren med en Yxa.. Å jag gjorde allt för att barnet skulle vara tyst. Visste att hon inte skulle komma in, för har bleve attackerad med en yxa mot stugan förut å den perssonen kom inte in så jag var ganska lugn. :S Men hon försvan och jag började forsa in me saker i bilen, bäddade ner tjejen i en filt och gjorde så hon inte skulle fara nånstans. sen började jag fara.


Sen helt plötsligt, är de en ny dag och telefonen ringer och jag sitter i jörgens soffa. Han klipper gräset. Det är elin som fråga hur de har gått, å hon förklara att hon kände sig så dum, hon kunde inte ta hem barnet, skolan, livet, bla bla bla. å jag sa att de var lugnt de Gumman. Jag fixa de här jag!

Sen vaknade jag, klockan var lite efter 4 på morron tror jag. :S så somnade om.

Men herregud vad sjukt man kan drömma! hahahaahaha!

Av Jessica - 28 juli 2009 12:42

Ja, hoppas den går genom besiktningen nu! Jörgen var snäll och fixade de igår. :)

Nyss kommit hem till Lilla Långsele igen, ska duscha, gå ut med Vira sen gå och umgås med Pappa litegranna! :) Han tror jag ha gått å dött sa han så ska väl visa han att jag lever! :)


Ska gå och duscha nu, sen får man se vad som händer mer idag! Å fortfarande samma piss väder! less less!

Av Jessica - 27 juli 2009 15:28

Ja, idag sov jag jäkligt länge.. till 12 på dan ungefär. hahah! Inte varje dag man gör de, över 10 timmar. Menmen. :) Härligt, utvilad! :)


Men Vira är väldigt jobbig måste jag säga, så fort hon hör något så blir hon helt galen. Men hon har börjat vänjt sig vid lite ljud iaf, så hon är inte lika galen som förr! :) Men är väl därför de är ett nytt ställe för hon eller något. :)

Å trode de skulle vara ganska bra väder idag, men regnade som jag vet inte vad för ett tag sedan men verka ha lagt sig igen. Så otroligt less på allt REGN! Hualigen. Jörgen är ute å ska ta lös sitt däck på bilen, låter konstigt då han bromsar så hoppas han ha tur med vädret då så han hinner de han ska! :)


å jag tycker de borde planeras lite pilkastning här nån helg innan allt drar igång igen. Men ingen verkar vara riktigt på! :/ tråkigt värre. Bättre med lite planering än å sitta precis då man ska kasta att ja, men vi ringer mer folk! :P


Jaja, ska kika vidare jag! hejsvejs! :)

Av Jessica - 26 juli 2009 15:05

Nej, å skönt var det! :) Var med elin igår här på eftermiddan, vi spelade tv-spel, surrade och tog de allmänt lugnt bara. :) Sen for jag och Jörgen och skulle vara barnvakt åt Annica och hennes karl! :) där åt vi tacos, å skulle se nå filmer.

Men under första filmen somnade jag efter halva, sen vaknade jag då var filmen slut, slog på en till film som jag tyckte verkade skit bra men poff så vaknade jag bara helt plötsligt å hade lyckats somna där också! hahaha.

Men tur jag varnade jörgen om att jag var trött, så han kanske var bered på ne! :)


Pratade med Denise igår kväll också, hahaha! Ja rolig hon! :) Vi ska väl ta nån fika till veckan tror jag! :)


Ja, jag och lillebror har varit och ätit söndags pizzan idag som vanligt. Han fick följa med den här gången. Å vi får börja å skippa remsle för fredrik kan inte få sin aöl där längre. Dom har väl tappa tillståndet eller någe. Så numera verka de bli city pizzerian.

Men sen var Luna med också, de tyckte väl prille var höjdpunkten! :)

Han lekte med henne hemma hos lars, å fick en kopp kaffe.. Sen kunde han knappt vara tyst, han surra å han surra.

Så han till och med glömde sin pinne som han hade skala av så fint.. Så vart ett jäkla gnäll över att han inte fick med sig den.. men Jörgen tar förhoppningsvis med sig den där ifrån! :)


neej, nu ska jag ta vira och gå ut och gå lite. få struna i att ne små regna å ha sig! :)

Men skönt de med. :)

Hejsvejs

Av Jessica - 25 juli 2009 11:13

Ja, var ett tag sen man skrev! :) i onsdags for man å åkte flotte med en hög människor. :) Var jätte trevligt.

Man tog sig på många konstiga vis in till stan där på natten, och gick på Hörnan. Träffade Denise där, så passade på å surra med henne! :) Var riktigt roligt att man stötte på henne! :)

På Torsdan låg man bara å såg på Tv och tog ne lugnt, likaså hela freda tills vi beslöt att lite laxis kan man väl gå på! :) Så det bar iväg mot de igår, var nere på stan lite efter 8. Plockade upp elin som hade gått upp ovanför buss stationen så hon hängde med till Andre och för festade lite, sen gick vi in till stan och in på Laxis området men elin försvan där efter vägen hon. Men där träffade man Sanna och Denise, å vi hade ne jätte trevligt. Träffade lollo också, när vi äntligen hade lyckats kommit på vart vi var någonstans. Hon och jag var dålig på att beskriva vart vi var tror jag! :) Nadin var också med henne. Å såg jätte bra ut i Blondt! :) Sen gick jag och Jörgen mot nå hamburgare ställe och sen tog vi en taxi hem med Sanna, Emma, Eje, jocke och Denise. :) blev billigare på det viset.


Få se om man orkar gå ut något ikväll, just nu ser det ut som att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt! :) men bara för midda än så man vet ju aldrig vad som händer! :) Har ju ett rosa band runt armen å det är väl för 2 dagar där så kanske ska utnyttja de! :) men få se!


Ska dricka upp mitt kaffe nu, sen åka upp till resele!


Hejsvejs!

Av Jessica - 20 juli 2009 18:53

Buhu, regn regn regn. Var uppehåll en stund, så jag for runt å letade mask men nu verkar regnet ha kommit tebax igen! :/ Så dom där maskarna plockades nog förgäves! :/

Men sägs de är fruntimmer veckan- regnat varje dag, en veckas tid sen 1957 på fruntimmers veckan? Mams sa de.


jaja, imorse efter frukost och då jörgen hade farit så såg mamma och jag på dr.dolittle om de stavas så. :) haha. bra film! vet inte vilken de var, men ingen jag sett tidigare å hade för mig jag sett alla så måste vara den nyaste. Sen for jag, prille å mamma hem till Tobbe i Forsmo. Han har flyttat efter kraftvärket på någon gammal affär. Fick kaffe där, å vi försökte hjälpa han med internet. Men klatrades bara, så vi kidnappade mysan lite. For å handlade sen blev de Tacos! :)


Märkte sen att de hade sluta regnat för stunden så letade en massa mask. Ursha vad vissa är stora å hemska.


Å nu sitt man här, utan något att göra, regnet vräket ner, canal digital är nerstängt, less på film.! Morr.

Blir nog till å ja, Sooova? :P

:)

Av Jessica - 17 juli 2009 10:26

gomorron!

Idag är det fredag. skinande sol ute. :) Lite moln som stör men dom försvinner får man hoppas! :)

Idag åker mamma och allihopa iväg med husvagnen. Så huset har man för sig själv. :)

Får se vad helgen har att bjuda på, ska iaf få i ordning bland mina kläder! Det står högst på min lista. :)


Få se om man orkar ta sig till stan och fixa med mobilen idag, just nu vill jag bara krypa under täcket å försvinna ett tag till! :)


Hejsvejs!

Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards