Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Jessica - 25 juli 2009 11:13

Ja, var ett tag sen man skrev! :) i onsdags for man å åkte flotte med en hög människor. :) Var jätte trevligt.

Man tog sig på många konstiga vis in till stan där på natten, och gick på Hörnan. Träffade Denise där, så passade på å surra med henne! :) Var riktigt roligt att man stötte på henne! :)

På Torsdan låg man bara å såg på Tv och tog ne lugnt, likaså hela freda tills vi beslöt att lite laxis kan man väl gå på! :) Så det bar iväg mot de igår, var nere på stan lite efter 8. Plockade upp elin som hade gått upp ovanför buss stationen så hon hängde med till Andre och för festade lite, sen gick vi in till stan och in på Laxis området men elin försvan där efter vägen hon. Men där träffade man Sanna och Denise, å vi hade ne jätte trevligt. Träffade lollo också, när vi äntligen hade lyckats kommit på vart vi var någonstans. Hon och jag var dålig på att beskriva vart vi var tror jag! :) Nadin var också med henne. Å såg jätte bra ut i Blondt! :) Sen gick jag och Jörgen mot nå hamburgare ställe och sen tog vi en taxi hem med Sanna, Emma, Eje, jocke och Denise. :) blev billigare på det viset.


Få se om man orkar gå ut något ikväll, just nu ser det ut som att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt! :) men bara för midda än så man vet ju aldrig vad som händer! :) Har ju ett rosa band runt armen å det är väl för 2 dagar där så kanske ska utnyttja de! :) men få se!


Ska dricka upp mitt kaffe nu, sen åka upp till resele!


Hejsvejs!

Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards