Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Jessica - 14 januari 2009 20:05

Ja, då var den här dagen över! Helt slut, men inte gjort något som borde ha gjort mig slut! =S Men inte riktigt frisk än så det har ju sina orsaker.


Jaa, har iaf varit med mor min på kamrat kedjan och Villan idag! :) Super trevliga människor måste jag säga! :) å vira fick en massa fisk uppe på villan, de tyckte hon om! =P Brukar aldrig äta sånt hemma vi så var nog första gången för hon! =P


Sen har de väl inte hänt mycket mer, var och handlade en sväng. :)

Å jag å prille bakade en sockerkaka. Självklart gillade han ju smeten mest och tycker vi ska göra bara en hel bunke med smet istället för att hä in det i ugnen! :P men så tycker väl de flesta barn! Sen efter allt det så gjorde jag köttfärs sås. Kom på de att jag skulle nog inte gjort det, för har inte direkt nån smak nu så jag kryddade och hade mig. sen kom mamma på det att hon känner väl ingen smak så hon smakade å bara peppar tyckte hon. Medans jag tyckte det var super! :P haha så mamma kom med några smak råd som tur va! :)

Sen på allt de så gjorde jag saft, tycker inte om starka safter men tydligen hade jag blandat världens starkaste saft! hahaha tyckte de var bra jag! =P


Sen kom Luna och Lars hit också, hihihi! :D va sööt man får vara. Men hon var lite blyg, men vart ju mycket nytt för hon.

Hon verkar iaf tycka om sockerkakan jag hade gjort.. :)

å nu märker man hur stor prille har blivit, han är ju värsta grabben om man jämför med Luna! :P


Jaa, sen har jag tagit en tripp till pappa, vi kastade några pilar sen satte vi oss i köket och surrade och hade oss. sen kom vi på det att Nej, vi orkar inte kasta nå mer! =P så blev mest surr, ska förmodligen följa med syrran dit och kasta imorn också! =D

Han tycker han är så dåligt å bla bla bla. för han kastar ju bara 140 å inte 180! å herregud tycker en annan! Är ju hur bra som helst! =)

Han lär ju plocka alla han den 24 då det är tävling! =P


Sen så fick man ju reda på igår att det är träning i bollsta Mån och tor! :) mellan 6 och 9! :) Det är ju helt perfekta tider så nån gång måste man ju nästan dit och kika! :)


Jaa, vad har jag mer att berätta! :) Blev inte arbetslös, jag drog nog förhastade slutsatser jag. Men hoppas allt vänder snart iaf! :)

Hade en massa planer på saker men sånt får vänta till en dag jag verkligen är taggad att dra! :) Var jag egentligen nu, men blir kvar i hålan ett tag till! =P


Nu ska jag fortsätta se på top model! :) Ciao.


Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards