Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Jessica - 15 januari 2009 22:52

ojojoj! idag har dagen verkligen gått fort! :) Började möblera och dona imorse, och var väl klar kanske runt 11 snåret! :) sen blev det bara tv och dator fram till 2. :) Hämtade pruppen, sen handlade vi och sen for man hem och duschade och åt lite mat och sen bar det iväg på dart i bollsta! :)


Cheeses! riktigt skojj var det. Hoppas vi verkligen också börja ha tränings dagar här med.Syrran står just nu och tävlar om 3 pris hon, förjäkla duktig har hon bleve! :) För oss andra gick de väl sådär lite dåligare, spec för MIG! hahahah. Att jag ens försöker. Men träning träning. Pappa var med ikväll också, å det var jäkligt roligt. Han var lite nervös där från början men de släppte! =P han vann ju ett antal matcher han också, å det var ju skojj! :) Likadant för lars, han kom långt också tills han fick möta Bollsta proffset! Pang sa de så var han borta! haha.

ja tur jag hade med mig kaffe så man höll sig vaken, höll på gå illa där ett tag! :)


Nee, sitter nu och tuggar på en natt macka, ska sedan slänga mig och se på tv. Längtar så otroligt tills imorn :D känns verkligen inte som att jag och lollo ska ut på nå sånt på en freda, men de ändrar vi på nu! å förhoppningsvis blir det en vana också. :)

Fast lär väl aldrig känna igen hon, hon har ju gått å förlängt håret! :D Ska bli spännande att se imorn.

Ja nån jan gullik ser det inte så ljust ut för. ska bli mot 30 minus inatt ryktades om och ligger väl runt 24 minus nu! så lär inte bli något me det på lördag! :/


Ojdå, nu har jag visst tryckt i mig mackan, inte ens lagt märke till att den var slut! :S haha. Så inne har jag vare i å skreve å svammla på! :)

 Men kudden och tvn väntar! :) natti

Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards