Alla inlägg den 17 januari 2009

:)

Av Jessica - 17 januari 2009 09:51

Happ, då sitter man hos mamma! jörgen å jag har nyss ätit varsin macka! nu har vi provat 2 Pilar mamma har plockat ihop! :) Ifall någon är här å kasta å inte har pilar så är det ju bra att ha! :)


Jörgen for hem och sen spelade jag poker, drack vatten och sen blev det film med cattis och pasi! Kunde tyvär inte se klart den för behövde gå å göra mig i ordning! :) Vi skulle ju gå 4 och klockan var 3 då!


Happ! Nere på skomakeriet där skoj pilkastningen var! Fick jag vara med Crister, Lasse, Lars och Pasi! HUaligen! Vad jag kastade dåligt. 0-2 mot allihop! =P

Mina pilar är ganska förlånga så tänkte jag provar cattis pilar, å pangpangpang! där satt dom nästan var jag ville och gick mycket bättre med dom så ska sattsa på kortare pilar! :)

Sen blev det Cup! å jag skulle kastade mot odny. 5 set, 301 med ingång! å jag vann! :D:D:D Men sen försvan min glädje ganska så fort då jag såg att jag skulle kasta mot peder! hm! När man väl äntligen lyckas gå vidare så får man kasta mot då dylikt! =P hm!

Men är ju skojj å bara kasta å han hjälper en mycket! :)


Å mellan alla varv så kastade man 3 ben hundra gånger. Så less på det nu så hualigen! Sen väntade man på allihopa och kollade på när de andra kastade! :) Gick jätte bra för Cattis ett tag. men sen var det en match hon inte klarade! Var synd men hon gick bra långt! :)


Sen fick man en kebabrulle! Med stark sås! å hualigen, gick inte ner många tugger. men sa att jörgen fick ta den då jag hade ätit. Å de skulle jag aldrig gjort! man säger väl tack! :S Men han hade bara turkar i huvet som vanligt. hahaha!


Sen kom Sanna och Jörgen dit, och vi skulle börja med Skojj dubbeln! :)

slutade med att dom också blev inbetalade. Sanna var faktist as duktig måste jag säga!

Ja jag blev med Lars iaf och våran första (och sista=P) match gick mot janne O och mamma! hahaha. Det gick inte att träffa tavlan, gudars så dåligt vi kastade och mamma och janne var ganska ap rak också men de var då inte vi så vi borde ha tage de tyck man!


Nej, nu ska jag gå och äta frukost! :)

Hejhej

Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards