Alla inlägg under januari 2009

Av Jessica - 21 januari 2009 20:59

Vilken dag! :)


Prilles säng! Sten hård, som små kuddar som känns som sten som man ligger på! huahua! =P 


Jaa, mamma och jag gick på promenad idag. FICK MED MAMSEN! ;) det var skojj, lite sällskap är ju aldrig fel! :)

Jaa, sen blev det lunch och lite dator.:)


Sen, städade jag! därför jag har så otroligt ont i ryggen nu! :/ Måste vara det antar jag.


Jaa, sen blev det middag. Jag gjorde korvstroganoff (om det stavas så) och ris! :D Gottigott. Men tog som vanligt alldeles för mycket mat! =P


Ja sen gick jag och denise ut och gick.. =) Härligt de nu då det inte är så kallt, men blåser ju! :/

sen hittade mamma sina gamla skridskor.. Det märkte jag då jag kom hem så ringde denise direkt å frågade om vi inte skulle åka! å jo, hon var på! så hon kom hit, å vi började gå ner! men fullt med folk, så vi tordes inte gå dit. Tänk om vi inte kan stå på skridskorna ens! :S lite pinsamt då.

Så blir imorgon istället! :)


Nejnej, nu ska jag skynda mig till Lollos bord.. :D Innan hon väntar ihjäl sig! =P


Av Jessica - 20 januari 2009 20:43

Jaa, då har äntligen jag och Lollo varit iväg och solat! :) haha, trode de minst skulle ta veckor till innan vi kom iväg men vi fick de gjort ikväll! :)


Jaa, när vi var på konsum och skulle köpa poletterna så köpte jag en macka och lollo en dricka så vi satte oss ner.. sen helt plötsligt komma det in en gubbe med en gammal sjömans hatt och konstiga kläder, öppen jacka och så bar han på 3 pizzor! ja vi tänkte vad är det där för något å skrattade typ. sen hade jag nå påsar jag skulle hämta i trapphuset på väg hem, då står karln där i min trappuppgång och käkar pizza. låg pizza kanter överallt och han tryckte upp dörren och öppnade och höll upp åt oss då vi tog påsarna! Hua, läskigt. Och så tidigare, vid kanske 18 tiden så gick jag och mötte lollo på bussen, då var det ingen bil ute i diket där vid vägen.. Men en halv timme senare då vi går på affärn är det en bil i diket och då vi går hem till mig och ska ta påsarna så är polisen där också. var säkert den här skumma saken som hade snott en bil och kört ner där, stuckit på terra och köpt pizza! =P iaf min teori.


Jaja, ska snart köra hem lollo! :) Sen, tänkte jag att jag hämtar mitt körkort idag. som ligger i lägenheten! men Icke! där var det inte, hade de i fredags då jag och jörgen for mot bowlingen, i innerfickan, på lördan stoppade jag ner det i handväskan då vi skulle på darten! sen nu är det borta! =S

konstigt.

Men det dyker väl upp får jag hoppas!


Ciao.

Av Jessica - 20 januari 2009 08:59

Jaa, inatt sov ju lollo här! :) Det var roligt.

Tror jag legat i dvala hela natten av tvn! =S så inte sovit mycket, å var upp en gång och var skit pigg och klockan är 4 på morgonen! What tänkte jag! Men somnade som tur var om! trode jag inte då vi hade varit ute med hundarna men de gjorde jag! :)


Ja jag försökte somna om efter att mamma och allihopa hade åkt men det lyckades jag inte med. Istället tog jag en dusch! :)


Så nu ska jag gå å ta mina vitaminer, kaffe och en macka! :) Sen får man se vad dagen bjuder på! Förhoppningsvis en solning! :D haha.




Av Jessica - 19 januari 2009 08:54

Jaa, den här dagen har jag varit ute och gått väldigt mycket! :) Med Vira och Bonzo. Dom små charm trollen. Även Foxy var med en av gångerna! :)

 Jaa, jag fick mina nya pilar. SUPERGLAD!:D Känns som att lite mer träning med dom så går det här fint! :)


Lollo kom hit, vi skulle kasta lite pil och gå och sola! :) men måndagar är det ju träning i bollsta så vi drog dit´istället och Lollo var med! :D fy vad roligt det var. trode jag aldrig men, nu jäklar är hon med fler gånger. Kanske på torsdag med. Hon är verkligen någon man ser blir bättre och bättre. :) Jag tänkte igår på att hm, alla har varit dålig en gång i tiden så all träning gör ju en bättre! :) Så är det ju bara.


Jaa, det var jag pappa och Lollo som for. Dubbel var det den här gången. Och helt annorlunda folk mot för förra veckan! :) Det var skojj!

Lite dålig stil av en persson där nere att snacka lite väl mycket skit om en viss persson i våran klubb! Trode jag inte ens perssonen hade mage till att göra men tydligen så! =S


Jaa, Lollo ska sova här inatt. :) Undra hur det ska gå med busvovvarna i soffan, pluss jag och lollo på de! hahaha! :D Men dom verkar vara bra kompisar.. Mer än sist iaf! :)


Nej, nu ska jag trampa till soffan! :) Hejsvejs

:)

Av Jessica - 17 januari 2009 09:51

Happ, då sitter man hos mamma! jörgen å jag har nyss ätit varsin macka! nu har vi provat 2 Pilar mamma har plockat ihop! :) Ifall någon är här å kasta å inte har pilar så är det ju bra att ha! :)


Jörgen for hem och sen spelade jag poker, drack vatten och sen blev det film med cattis och pasi! Kunde tyvär inte se klart den för behövde gå å göra mig i ordning! :) Vi skulle ju gå 4 och klockan var 3 då!


Happ! Nere på skomakeriet där skoj pilkastningen var! Fick jag vara med Crister, Lasse, Lars och Pasi! HUaligen! Vad jag kastade dåligt. 0-2 mot allihop! =P

Mina pilar är ganska förlånga så tänkte jag provar cattis pilar, å pangpangpang! där satt dom nästan var jag ville och gick mycket bättre med dom så ska sattsa på kortare pilar! :)

Sen blev det Cup! å jag skulle kastade mot odny. 5 set, 301 med ingång! å jag vann! :D:D:D Men sen försvan min glädje ganska så fort då jag såg att jag skulle kasta mot peder! hm! När man väl äntligen lyckas gå vidare så får man kasta mot då dylikt! =P hm!

Men är ju skojj å bara kasta å han hjälper en mycket! :)


Å mellan alla varv så kastade man 3 ben hundra gånger. Så less på det nu så hualigen! Sen väntade man på allihopa och kollade på när de andra kastade! :) Gick jätte bra för Cattis ett tag. men sen var det en match hon inte klarade! Var synd men hon gick bra långt! :)


Sen fick man en kebabrulle! Med stark sås! å hualigen, gick inte ner många tugger. men sa att jörgen fick ta den då jag hade ätit. Å de skulle jag aldrig gjort! man säger väl tack! :S Men han hade bara turkar i huvet som vanligt. hahaha!


Sen kom Sanna och Jörgen dit, och vi skulle börja med Skojj dubbeln! :)

slutade med att dom också blev inbetalade. Sanna var faktist as duktig måste jag säga!

Ja jag blev med Lars iaf och våran första (och sista=P) match gick mot janne O och mamma! hahaha. Det gick inte att träffa tavlan, gudars så dåligt vi kastade och mamma och janne var ganska ap rak också men de var då inte vi så vi borde ha tage de tyck man!


Nej, nu ska jag gå och äta frukost! :)

Hejhej

Av Jessica - 16 januari 2009 09:46

Jahapp! :) IDag skulle man ju egentligen på badhuset med Lollo och så skulle vi sola! Blev inte så mycket av det, vi kom ner till badhuset. Sen for vi till Långsele ganska fort kan jag lova! =P


Sen var vi här, å kastade lite pil och donade på! :) Sen skulle hon hem och jag kastade mer pil! :)

Ja, senare på kvällen for jag upp till resele och hämtade Jörgen. Letade några som kastade pil men ja, endast cattis och pasi och dom tyckte vi kunde kasta på bowlingen! :) Men när vi kom tillbaka till Långsele hade dom farit redan så vi fick sitta i stugan tills vi hade skjuts! :)

Vid 11 tiden kom väl madde och hämtade oss å körde ner oss. Väl där nere skulle vi kasta pil! Gick inge vidare kan jag säga. hahaha. å värdelöst ställe å kasta på! tavlorna satt ju inte ens fast.


Sen var jag ute å rökte å tyckte jag kände igen en röst men var inte säkert. Men då kom Gunilla och Janne och går! Då blev jag glad! :D

Jaa, sen skulle dom väl snart stänga så vi åkte hem till Långsele och skulle efterfesta men pasi var så trött och får och bad till toalettguden så det blev inte riktigt något efterfest där inte! Blev ett stort glas vatten och sängen som väntande! :)

Av Jessica - 15 januari 2009 22:52

ojojoj! idag har dagen verkligen gått fort! :) Började möblera och dona imorse, och var väl klar kanske runt 11 snåret! :) sen blev det bara tv och dator fram till 2. :) Hämtade pruppen, sen handlade vi och sen for man hem och duschade och åt lite mat och sen bar det iväg på dart i bollsta! :)


Cheeses! riktigt skojj var det. Hoppas vi verkligen också börja ha tränings dagar här med.Syrran står just nu och tävlar om 3 pris hon, förjäkla duktig har hon bleve! :) För oss andra gick de väl sådär lite dåligare, spec för MIG! hahahah. Att jag ens försöker. Men träning träning. Pappa var med ikväll också, å det var jäkligt roligt. Han var lite nervös där från början men de släppte! =P han vann ju ett antal matcher han också, å det var ju skojj! :) Likadant för lars, han kom långt också tills han fick möta Bollsta proffset! Pang sa de så var han borta! haha.

ja tur jag hade med mig kaffe så man höll sig vaken, höll på gå illa där ett tag! :)


Nee, sitter nu och tuggar på en natt macka, ska sedan slänga mig och se på tv. Längtar så otroligt tills imorn :D känns verkligen inte som att jag och lollo ska ut på nå sånt på en freda, men de ändrar vi på nu! å förhoppningsvis blir det en vana också. :)

Fast lär väl aldrig känna igen hon, hon har ju gått å förlängt håret! :D Ska bli spännande att se imorn.

Ja nån jan gullik ser det inte så ljust ut för. ska bli mot 30 minus inatt ryktades om och ligger väl runt 24 minus nu! så lär inte bli något me det på lördag! :/


Ojdå, nu har jag visst tryckt i mig mackan, inte ens lagt märke till att den var slut! :S haha. Så inne har jag vare i å skreve å svammla på! :)

 Men kudden och tvn väntar! :) natti

Av Jessica - 14 januari 2009 20:05

Ja, då var den här dagen över! Helt slut, men inte gjort något som borde ha gjort mig slut! =S Men inte riktigt frisk än så det har ju sina orsaker.


Jaa, har iaf varit med mor min på kamrat kedjan och Villan idag! :) Super trevliga människor måste jag säga! :) å vira fick en massa fisk uppe på villan, de tyckte hon om! =P Brukar aldrig äta sånt hemma vi så var nog första gången för hon! =P


Sen har de väl inte hänt mycket mer, var och handlade en sväng. :)

Å jag å prille bakade en sockerkaka. Självklart gillade han ju smeten mest och tycker vi ska göra bara en hel bunke med smet istället för att hä in det i ugnen! :P men så tycker väl de flesta barn! Sen efter allt det så gjorde jag köttfärs sås. Kom på de att jag skulle nog inte gjort det, för har inte direkt nån smak nu så jag kryddade och hade mig. sen kom mamma på det att hon känner väl ingen smak så hon smakade å bara peppar tyckte hon. Medans jag tyckte det var super! :P haha så mamma kom med några smak råd som tur va! :)

Sen på allt de så gjorde jag saft, tycker inte om starka safter men tydligen hade jag blandat världens starkaste saft! hahaha tyckte de var bra jag! =P


Sen kom Luna och Lars hit också, hihihi! :D va sööt man får vara. Men hon var lite blyg, men vart ju mycket nytt för hon.

Hon verkar iaf tycka om sockerkakan jag hade gjort.. :)

å nu märker man hur stor prille har blivit, han är ju värsta grabben om man jämför med Luna! :P


Jaa, sen har jag tagit en tripp till pappa, vi kastade några pilar sen satte vi oss i köket och surrade och hade oss. sen kom vi på det att Nej, vi orkar inte kasta nå mer! =P så blev mest surr, ska förmodligen följa med syrran dit och kasta imorn också! =D

Han tycker han är så dåligt å bla bla bla. för han kastar ju bara 140 å inte 180! å herregud tycker en annan! Är ju hur bra som helst! =)

Han lär ju plocka alla han den 24 då det är tävling! =P


Sen så fick man ju reda på igår att det är träning i bollsta Mån och tor! :) mellan 6 och 9! :) Det är ju helt perfekta tider så nån gång måste man ju nästan dit och kika! :)


Jaa, vad har jag mer att berätta! :) Blev inte arbetslös, jag drog nog förhastade slutsatser jag. Men hoppas allt vänder snart iaf! :)

Hade en massa planer på saker men sånt får vänta till en dag jag verkligen är taggad att dra! :) Var jag egentligen nu, men blir kvar i hålan ett tag till! =P


Nu ska jag fortsätta se på top model! :) Ciao.


Presentation

Omröstning

Bara jag som är less på allt märker, kyla och snö?
 Ja, inte jag iallafall.. Trivs bra med det här!
 Nej, jag är också less på det. Sommar koooom!
 Vet inte riktigt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards